Eilas resa!

Resa betyder inte nödvändigtvis att du åker utomlands. Mitt liv är den mest spännande resan av allt för mig.

En påse med belöning!

Publicerad 2013-10-30 23:36:21 i Allmänt,

Veckan som varit går nog till historien i min historiebok som en av de mest intensiva och röriga veckorna både hemma och på jobbet. Jag ser ett slut på eländet från fredag dag då vi drar iväg till spa och event på härliga Hotel Tylösand! 

Förbenade telefon!

Publicerad 2013-10-30 01:00:35 i Allmänt,

Hux flux försvinner namnen till alla kontakter i telefon. Massor av telefon nummer kvar i luren men inga namn. En ny lek. Gissa vem du ringer. Har uppdaterat telefon gick inget vidare , tog då och återställde till en gammal säkerhetskopia. Då försvann alla foton istället. Har några foton kvar, bland annat vår igelkott som huserade på gården i somras tills Trafikverket beslutade sig för att klippa ogräs från dikena och den stackaren blev söndertrasad av maskinen. 

Tisdag morgon på väg till jobbet.

Publicerad 2013-10-29 07:21:11 i Allmänt,

Summerar vår hektiska helg och pustar nu ut. Stormen Simone som igår härjade i södra Sverige nådde aldrig upp till våra trakter. Tack och lov för det. Igår kväll efter jobbet så stormsäkrade jag där hemma. Sprang ute i regnet,flyttade, plockade in och förankrade saker på vår gård.

Medans min karl höll på med att ordna så att vi får in vatten i huset igen efter helgens vatten läcka. Så nu har vi kallvatten inne. Bara det underlättar otroligt mycket. Sån tur att han är händig. 

Så kan det gå

Publicerad 2013-10-27 22:58:14 i Allmänt,

När man ska " bara byta vattenfilter "
Då upptäckte vi att vår varmvatten beredare hade gått sönder. Blev ett jädra jobb och nu får vi klara oss utan vatten inne i några dagar. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela