Eilas resa!

Resa betyder inte nödvändigtvis att du åker utomlands. Mitt liv är den mest spännande resan av allt för mig.

Intet är som väntans tider!!!

Publicerad 2013-02-13 01:14:56 i

Det stämmer verkligen. Vid graviditet är det en lycklig period i livet.
Men jag och många kollegor med mig har snart fått vänta på besked om hur det blir med våra tjänster lika länge som en hel graviditet.
Det har varit en period som jag lätt hade klarat mig utan, Nu ska det tydligen komma besked denna vecka på vad som är beslutat.
Äntligen, vad vi har väntat,
8-10 månader ungefär innan vi får ens veta vad vi har att ta ställning till.
Kanske arbetslös om ett par månader, vad vet jag. Det värsta som kan hända är//////

Tankar som snurrar!!!!

Publicerad 2013-02-10 02:29:31 i

Händer mycket runt omkring mig nu känns det som. Jag ska bli mormor på nytt i augusti. Min dotter Nina och hennes karl Robert ska få sitt andra barn då. Hampus allas vår lilla ögonsten blir storebror. Idag ( läs lördag ) fick jag ett trevligt samtal som gjorde mig mycket glad. Vår son Johan ska på anställningsintervju på söndag. Jag håller tummarna för grabben att han får jobbet. Det är han väl värd. Skulle jag ha eget företag så skulle jag anställa honom utan att blinka, han är både flitigt, service inriktad, lätt lärd , social, en doer som kan en hel del om mycket. Men har för lite arbetslivserfarenhet.
Hoppas hoppas hoppas.
På mitt jobb har många fått sluta på grund av omorganisationer, känns trist att tappa gamla kollegor och inom kort försvinner våra tjänster och vi får söka om dem. Vi får väl se hur det går om man är arbetslös om en månad eller inte. Men jag har andra lösningar i bagaget så det behöver inte betyda att det blir synd om mig.

Bastu och vildmarkstunna!

Publicerad 2013-02-10 02:11:45 i

Ikväll hade vi tänkt bada både bastu och vildmarkstunna. Men vattnet i tunnan var bottenfruset och det hann inte tina upp och bli varmt nog för bad ikväll.

På besök i Sundsvall!

Publicerad 2013-02-10 01:48:08 i

Den här helgen tog vi en roadtrip till Sundsvall. En härlig vinterstad. Träffade släktingar och hade det riktigt trevlig, blev bortskämd med god mat, trevligt sällskap, badade bastu och vädret visade sig från sin bästa sida den här årstiden. Strålande solsken från en klarblå himmel över det snötäckta landskapet. Var även på en make- up utbildning som företaget LR Health & Beauty Systems höll i. Annika Persson Service manager är helt otrolig duktig på att hålla i dessa utbildningar. En riktig toppen helg med andra ord!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela